Ski Alpinism

Vertical winter event

In weekend a fost Vertical Sport Winter Event…
tv1
A fost foarte FAIN ! Am fost 27, I-am avut alaturi pe Lucian Bogdan (summiter al Everest in 2003 si participant in alte 2 expeditii himalayene pe Dhaulagiri si Cho Oyu), Tomi Coconea (polisportiv campion la Redbull X Alps), Diana Diaconu instructor al Clubului Alpin Canadian si Daniel Rosioru, castigator al mai multor competitii de MTB

tv2

Vineri am urcat cu totii in Caldarea Pietroasa, Oana, Lilly si Diana pe bocanci, Vlad, Mihai, Daniel, Ionut, Andrei si cu mine pe skiuri.

Ne-am impartit in 2 echipe : Vlad a condus primul grup pe ruta de skialpinism pana in creasta, iar eu si Andrei am urcat culoarul central pe vf Laita. Ne-am intersectat pe creasta si am coborat impreuna…

tv4

Sambata dimineata impreuna cu Andrei si Vlad am facut o tura rapida inainte de micul dejun, am traversat in caldarea Pietroasa pe un culoar foarte bine pronuntat pana in saua Paltinul si apoi pe vf Paltinu de unde am coborat pe skiuri.

tv5

In contiuare am mers in caldarea Vaiuga, Dana, Diana pe bocanci, Andrei, Mihai, Ionut, Oana, Anamaria, Bogdan, Adi Marginean, Tomi, Ovidiu si eu pe skiuri. Tomi Coconea a facut o demonstratie de zbor, cu decolare pe skiuri, cu o aripa SPEED, coborand din Vaiuga.
Apoi am schiat din Doamnei cu totii…

Duminica dimineata impreuna cu Andrei si Vlad am pornit intr-o tura rapida de antrenament pe vf Paltinu si apoi spre lacul Doamnei. Dupa micul dejun toata lumea a schiat din saua Doamnei spre Balea Lac sau spre lacul Doamnei si curmatura Varoasa a Laitii.