Alergare

Vertical Sport iunie 2018

Am inceput prima luna a verii in forta, cu concursul nostru de alergare montana: KM Vertical de la Balea. Spre deosebire de editiile anterioare cand aveam o singura proba, cea de 5 km, 1000m D+, constand intr-o urcare de la Balea Cascada pana in Saua Doamnei (KM Vertical), anul acesta am avut si o proba mai lunga, de 17.5 km, 2100m D+ (Balea Race), Balea Cascada – valea Balea – saua Doamnei – coborare pe valea Balea – Balea Cascada – urcare pe valea Doamnei pana in saua Doamnei – coborare la Balea Lac.

Vertical Sport a avut multi alergatori la start, dintre care i-am avut pe podium la masculin – KM Vartical si Balea Race – Andrei Preda, locul 2 si Ioana Aconstantinesei – KM Vertical, locul 2. Ionatan Banzaru s-a clasat pe locul 4 la KM Vertical si 5 la Balea Race, Cosmin Stan pe 5 la KM Vertical.

Rezultatele complete se gasesc la https://verticalsport.ro/vertical-events/vertical-race/

Dorim pe aceasta cale sa multumim si celor 28 de voluntari Verticali care s-au implicat in realizarea acestui eveniment!

A urmat Campionatul Mondial de alergare montana de lunga distanta din Polonia unde echipa Romaniei, cu Andrei Preda in lot, a obtinut un foarte bun loc 4, sportivul nostru clasandu-se pe locul 39 la open.

Tot pe plan international Andrei Ion a luat parte la Lavaredo Cortina Trail, 48 km, 2600 D+, obtinand un timp de 7h 10 min, locul 293 din 1600 de participanti.

Felicitari si sportivilor “Verticali” care au participat la Retezat SkyRace, unde pe Traseul Custura Binzaru Ionatan a ocupat locul 10, Nusu Ion locul 12, Ovidiu Tanase locul 51, Razvan Veres locul 60, Nicolae Ciprian locul 165, iar la traseul Buta, Cioica Stefan Ioan locul 18.

Asadar o prima luna din vara 2018 plina de evenimente pentru sportivii nostri pe care ii felicitam si le uram spor la antrenamente si multa bafta la competitiile viitoare!