Vertical Sport iunie 2018

Am inceput prima luna a verii in forta, cu concursul nostru de alergare montana: KM Vertical de la Balea. Spre deosebire de editiile anterioare cand aveam o singura proba, cea de 5 km, 1000m D+, constand intr-o urcare de la Balea Cascada pana in Saua Doamnei (KM Vertical), anul acesta am avut si o proba mai lunga, de 17.5 km, 2100m D+ (Balea Race), Balea Cascada - valea Balea - saua Doamnei - coborare pe valea Balea - Balea Cascada - urcare pe valea Doamnei pana in saua Doamnei - coborare la Balea Lac.

Vertical Sport a avut multi alergatori la start, dintre care i-am avut pe podium la masculin - KM Vartical si Balea Race - Andrei Preda, locul 2 si Ioana Aconstantinesei - KM Vertical, locul 2. Ionatan Banzaru s-a clasat pe locul 4 la KM Vertical si 5 la Balea Race, Cosmin Stan pe 5 la KM Vertical.

Rezultatele complete se gasesc la https://verticalsport.ro/vertical-events/vertical-race/

Dorim pe aceasta cale sa multumim si celor 28 de voluntari Verticali care s-au implicat in realizarea acestui eveniment!

A urmat Campionatul Mondial de alergare montana de lunga distanta din Polonia unde echipa Romaniei, cu Andrei Preda in lot, a obtinut un foarte bun loc 4, sportivul nostru clasandu-se pe locul 39 la open.

Tot pe plan international Andrei Ion a luat parte la Lavaredo Cortina Trail, 48 km, 2600 D+, obtinand un timp de 7h 10 min, locul 293 din 1600 de participanti.

Felicitari si sportivilor “Verticali” care au participat la Retezat SkyRace, unde pe Traseul Custura Binzaru Ionatan a ocupat locul 10, Nusu Ion locul 12, Ovidiu Tanase locul 51, Razvan Veres locul 60, Nicolae Ciprian locul 165, iar la traseul Buta, Cioica Stefan Ioan locul 18.

Asadar o prima luna din vara 2018 plina de evenimente pentru sportivii nostri pe care ii felicitam si le uram spor la antrenamente si multa bafta la competitiile viitoare!

 

Comments are closed.

Don`t copy text!